За Нас

и нашето производство

Съчетаваме Изкуството с Паркета от 1998 година.

Артистико ЕООД вече повече от 17 години заема водещи позиции сред производителите на масивни подови настилки. Дейността ни включва проектиране, доставка, обработка и монтаж на дървени подовe от различни български и вносни дървесини. Производството на Артистико е разположено на площ от 4000 м2., която обединява цехове за паркет, врати и дограма, сушилни, складове за дървен материал и складове за готова продукция. Разполагаме с модерни професионални системи за фрезоване, лазерно рязане, шлифоване, фабрично лакиране и всякаква дървообработваща дейност.

Производството на масивен паркет е компютърно контролирано и обединява няколко цикъла – рязане, парене, сушене, обработка, калибриране. Продукцията ни включва:
• масивен паркет от разнообразна дървесина (дъб, орех, череша, ясен, акация, махагон, тик и др.) в различни размери и качество;
• дюшеме от различни видове дървесини;
• луксозни художествени подове с модули от сложни геометрични фигури, фризoве и розетки, изработвани по индивидуални проекти;
• паркети и дюшемета с готово лаково покритие;
• многослоен паркет

Благодарение на дългогодишната ни традиция и опит можем да предложим на клиентите си и богат асортимент от изпитани аксесоари и материали за монтаж на дървени подови настилки: первази, лепила, лакове, грундове, масла, вакси, байцове, замазки и др.

Артистико ЕООД е единствен производител в страната на художествени подови настилки от масивна дървесина. Те представляват Луксозната серия на фирмата (Artistico Lux). Обикновено съчетават разнообразни форми от различни по цвят и текстура дървесни видове, лазерно изрязани и вградени едни в други (интарзия). Тази специална техника създава огромни възможности за тематизиране в дизайна на подовата настилка-включване на флорални, художествени и исторически елементи, елементи от бита и хобитата на обитателите, корпоративни имена и знаци и всякакви мотиви, създаващи уникална идентичност на пода и интериора.

В последните години „Артистико“ прибави към своя производствен асортимент и т.нар. многослоен паркет – подова настилка от масивна дървесина, за производството на която се изразходват значително по-малки количества благородна дървесина. По този начин допринасяме за запазването на естествената природна среда. Затвореният технологичен процес на фирмата е гаранция за качествено производство, отговарящо на съвременните стандарти. Изработени с особено внимание и прецизност, подовете с марката на “Артистико” ще превърнат Вашия дом, офис, хотел или бизнес сграда в уникално място, съчетавайки в едно уют, стил и изящество.

Калибрована дъбова ламела 4мм

Защо Артистико?

Качеството и надеждността са основни характеристики на нашата работа. Но те не са единствените. Говорим за красотата на паркетите. Стил в популярните еспресо тонове; вдъхновени от морето и крайбрежието подови настилки; модерни сиви акценти – има толкова много продукти от каталога на Артистико, които свидетелстват за нашето лидерство в областта на дизайна.

Крайният ни продукт трябва да е под, с който днешният придирчив и забързан клиент може да се гордее, че притежава, и да го показва с доволна усмивка на своите гости. В Артистико следим внимателно световните тенденции в областта на дизайна – кои са най-модерните бои, мебели, обзавеждане, текстил.

Правим всичко това, за да сме в крак с времето и да пренасяме най-доброто, днес, във Вашия дом, офис или търговска площ. Част от красотата на нашите паркети се дължи на ръчната изработка на отделнте детайли и стриктния човешки контрол на всеки автоматизиран процес.

Много от продуките ни са специално разработени от художници и дизайнери – с нестандартни, иновативни идеи и задълбочени познания в областта на традициите. При нас няма да намерите две еднакви паркетини – защото нашите продукти наистина се изработват само по индивидуална поръчка.

Нашата История

Nulla vitae libero eget lectus scelerisque rutrum ac eu nibh. Suspendisse ultrices pretium tellus vel dictum. Donec sed aliquet massa, in malesuada lectus. Aenean cursus congue lectus, vitae iaculis tortor imperdiet cursus. Etiam vel efficitur ex. Aliquam justo sapien, sollicitudin ac hendrerit ut, tempor sed nisi.

Розетка "Надежда" произведена от Артистико Еоод преди 20 години когато всичко се произвеждаше на ръка
Монтаж на Паркет - Артистико Еоод

В Какво Вярваме

Многообразие в асортимента, прецизност в детайла е жизнена и творческа философия на Артистико в продължение на повече от десет години. Собствено производство, широка търговска мрежа и безупречни услуги са сериозни предпоставки за успешното реализиране на луксозни дървени подове с марката “Артистико” в цялата страна и в чужбина. Художествената идея, върху която е изградено името на фирмата, поставя началото на едно истинско изкуство от дърво на пода, вдъхновено от традициите на миналото, изисванията на настоящето и предизвикателствата на бъдещето. В Артистико, ние вярваме, че впечатляващата подова настилка е в основата на динамичния дизайн и правилното оползотворяване на функционалното пространство. Подът е основата на цялата ви декорация – главният художествен елемент, който преминава през цялото пространство. Ето защо, ние предлагаме богат асортимент от дървени подови настилки – с различни ширини, дължини и повърхности.

Нашата философия е, че “Не всичко е подходящо за всеки”. Знаем, че всеки клиент има свои предпочитания, а всеки отделен проект има своите специфики. Затова ние отделяме необходимото време на всеки клиент, задаваме въпроси, стремим се да научим подробности за всеки проект, за да открием заедно най-подходящият паркет за Вашите специфични нужди.  Продуктите ни се сглобяват ръчно от майстори с дългогодишен стаж в работата с дърво, които използват специално прадназначени за работата лепила, инструменти и техники. Екипът ни включва професионални дизайнери и инженери, които са в състояние да се справят с различните предизвикателства. Опитът ни позволява да проектираме и произвеждаме уникални, красиви подове, които изнасяме и в чужбина. И запомнете, че Вашият под не трябва само да изглежда перфектно, но и да се държи така.

Грижим се за Хората и Природата

В Артистико, ние сме отдадени на запазването на природата и околната среда далеч преди това да навлезе толкова повсеместно в ежедневието ни. Когато ние полагахме основите на нашата фирма, не беше “модерно” да се налагат стандарти за работа, които да щадят природата. Ние отделяме много сериозно внимание на влиянието на нашите продукти, услуги и действия върху околната среда. Винаги спазваме законовите предисания по опазването на природата. Работим с екологично чисти материали – лепила, лакове, масла, които не застрашават здравето на работниците и клиентите ни.

Стремим се да налагаме на пазара многослоен паркет, за производството на който се изразходва по-малко дървен материал. По този начин допринасяме за запазването на естествената природна среда.

Същевременно, ние се опитваме да помагаме и на хората в неравностойно положение. Включваме се в редица проекти, съвместно с благотворителни организации и фондации с цел подобряване на живота на хора в нужда.

Защото за нас, в Артистико, хората и природата не са просто източник на средства и материали, а много повече.

Розетка "Надежда" произведена от Артистико Еоод преди 20 години когато всичко се произвеждаше на ръка

Subscribe to Our Newsletter

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna.

Адрес

Артистико ЕООД

ул. Запад 2, 4199 с.Труд

Телефон

+359 886 666 044

+359 887313 316