ARTISTICO

ART BENEATH YOUR FEET

Където природата среща дизайна!

Многослоен паркет с дебелина 20мм - цвеят: Избелен Дъб

Многослойно Дюшеме

Оригиналено и вечено с неограничени възможности.

Паркет Шеврон цвеят Черно - Артистико

Паркет Шеврон и Рибена Кост

Рибена Кост в класически или модерен стил

дървени стъпала - Артистико Еоод

Облицовка на Стълби с Дърво

Облечете вашето стълбище в топлина и уют 

Разгледайте и другите ни продукти

$

Дъбовият паркет е вечен.

Масивния паркет и многослойното дюшеме от Дъб са хлябът на нашата фирма повече от 25 години. Като производител на естествени подови настилки от дърво Артистико работи с нюха на старите майстори, но и с усет към новите технологии. Само по този начин можем да направим под, който е точно това, което искате – и който ще издържи цял живот.

Вашия нов паркет в 6 бързи стъпки.

Даваме на нашите клиенти свобода при избора на дървесината, размерите, покритието,цветаи подредбата. По този начин всяко дюшеме или паркет се превръщат в личен проект.

Защо естествен паркет от Артистико.

Дървото е завинаги. Ето защо избирате своя дъбов паркет от опитен специалист. Артистико е Българска фирма производител, специализирана в традиционен и художествен паркет, изработен от устойчив и неразрушим Европейски дъб.

Дъбовият под се вписва във всеки интериор.

Дъбовият паркет се вписва еднакво добре в къща в провинцията, или в лъскав мезонет в столицата и може да бъде източник на топлина във вашата всекидневна, спалня или кухня.

9 Причини защо да замените мокета и килимите с естествен паркет

Килими или паркет? Това е дебат, който продължава от десетилетия. Докато килимът има своите предимства, като например да е евтин, по-тих и по-мек, той има и много недостатъци. Показва мръсотия и мръсотия и не трае дълго. Ето девет причини, поради които препоръчваме подова настилка от твърда дървесина за вашия дом.

Какво наричаме художествен Паркет

Той представлява рисунка върху пода от различни видове екзотични дървесини.  Сложни мозаечни форми и орнаментални рисунки.

Открийте света на Артистико

Вече повече от 25 години страстта към дървото гори в нас.  Тя ни направи специалисти които помнят кое е добро, но и постоянно търсят какво може да се подобри.

Майсторство

От гората до вашия дом

Комфорт

Прочетете всички 6 истории

Посетете нашия главен офис в производствената ни база в село Труд