Декинг и Ламперия за Екстерирора

Луксът не е само за хола. Artistico предлага естествени и композитни декинг настилки и облицовки от екзотична дървесина за ползване покрай басейна, на верандата и дори в банята

Необузданата природа поместена в широки дъски

Естествения декинг дава чар и комфорт на всеки двор, басейн или веранда. Декингът от плътни африкански или термо дървесини е изключително устойчив на природните елементи и запазва красотата си дори и без поддръжка. 

Разнообразие от профили и дървесини

Подходящ за всякаква екстериорна употреба

Изключително лесен монтаж

Интересувате ли се от Декинг?

Свържете се с нас в дъното на страницата за повече информация или незадължаваща оферта.

Какво е многослойно дюшеме?

Това е вид подова настилка, направена от няколко слоя дървесина, които са залепени заедно. Състои се от горен слой от благородна дървесина, (Дъб, Ясен, Орех) който отговаря за визията на пода и основен слой от шперплат направен от множество кръстосано залепени листове бреза. Този слой ограничава движението на дъба отгоре.

Предимствата

1. Издръжливост
Поради специалната си конструкция, този вид настилка има по-добра геометрична стабилност в сравнение с масивния паркет. Това означава по-малко разширяване, усукване и огъване на отделните паркетини при промени в атмосферните условия.

2. Рентабилен
В сравнение с масивния паркет, многослойното дюшеме използва по малко от благородната дървесина. Това прави пода ви малко по-евтин и по-природо съобразен.

3. Универсалност
Многослойното дюшеме се предлага в голямо разнообразие от дървесни видове, цветове и текстури, което улеснява комбинирането му с останалите елементи от интериора на вашия дом.

Защо декинг от Артистико.

Дървото е завинаги. Ето защо избирате своя дъбов паркет от опитен специалист. Артистико е Българска фирма производител, специализирана в традиционен и художествен паркет, изработен от устойчив и неразрушим Европейски дъб.

Интересувате се от Декинг или продукти за Екстериора?

Моля попълнете вашите данни и ще се свържем с вас възможно най-скоро!

5 + 7 =

С какво друго можем да сме полезни?

Запознайте се с пълния ни диапазон от продукти и услуги за вашия дом в главния ни офис в с. Труд

Дъбов Дървен Материал за паркет
За Нашето Производство

Нашата история и мисия и вярвания

Интериорни Врати

И още много продукти от Артистико