Дървени стъпала изваяни за да впечатляват

Дървени Стъпала – Безпогрешен белег на лукс и охолство

Облицовка с естествена дървесина на различните части на едно стълбище може да превърне и най-семплото такова в живописна скулптура. А Артистико има привилегията да стъпи на дългите си години опит в производството и монтажа на дървени стъпала за да може да облече дори и най-сложните вити стълбища в изящна премяна създадена от природата.

Нестандартни размери

Различни модели подходящи за всеки интериор

С водоустойчив брезов шперплат

Интересувате ли се от дървени стъпала?

Свържете се с нас в дъното на страницата за повече информация или незадължаваща оферта.

Технически Спецификации на нашето Дъбово Дюшеме

Дебелина

16/4 мм (обща дебелина / горен слой)
19/4 мм (обща дебелина / горен слой)

Горен Слой

Ръчно селектиран европейски Дъб

Основа

Влагоустойчив Шперплат от Бреза

Широчина

Възможна ширина на дъските от 12см до 24см

Селекция

Рустик, Натюр, Прайм (Прочетете описанието на селекциите тук)

Дължина

Смесени дължини от 500 до 2400мм

Фладер

Дървесина с Радиална и Тангециална шарка (фладер)

Подово Отопление

Подходящ за подово отопление

Сглобка

Класическа сглобка с нут и перо (мъжко и женско) от четирите страни на дъската

Дебелина

16/4 мм (обща дебелина / горен слой)
19/4 мм (обща дебелина / горен слой)

Горен Слой

Ръчно селектиран европейски Дъб

Основа

Влагоустойчив Шперплат от Бреза

Широчина

Възможна ширина на дъските от 12см до 24см

Селекция

Рустик, Натюр, Прайм (Прочетете описанието на селекциите тук)

Дължина

Смесени дължини от 500 до 2400мм

Фладер

Дървесина с Радиална и Тангециална шарка (фладер)

Подово Отопление

Подходящ за подово отопление

Сглобка

Класическа сглобка с нут и перо (мъжко и женско) от четирите страни на дъската

Когато става въпрос за подобряване на естетиката и функционалността на вашето стълбище, изборът на материал е от голямо значение. Масивната дървесина е вечна, луксозна, топла и уютна, което я прави един от най-търсените материали за стъпала. Ето 9 характеристики, които правят дъбовите стъпала правилния избор за вашето стълбище.

Опция за безпроблемно реновиране
Стълбите понасят тежък трафик и износване, което ги прави податливи на драскотини, петна и вдлъбнатини. Дъбовите стъпала, са по-лесни за почистване и поддръжка и запазват свежата си визия много по-дълго от стъпала с мокет. Въпреки че повърхностите от твърда дървесина показват устойчивост на силни удари, те могат да получат вдлъбнатини и драскотини. За щастие техният лесен процес на пребоядисване позволява подмладен външен вид с минимални усилия. Лесното шлайфане на горния слой и нанасянето на свеж байц и лак вдъхват нов живот на изтощеното стълбище, а допълнителните дървени елементи като парапети и парапети могат да допринесат за напълно освежен вид.

Отличителен зърнист модел
Уникалните зърнести шарки на всеки протектор допринасят за специална атмосфера във вашето пространство, предоставяйки възможност за експериментиране. С всяка дървесна порода, показваща различен зърнест модел, можете или да я хармонизирате със съществуващия декор, или да създадете поразителен контраст. Независимо дали допълват дървени тела и мебели или се открояват на фона на абстрактни дизайни на тапети, зърнестите шарки добавят нотка индивидуалност.

Повишена естетическа стойност
Вечната красота на дървените стъпала надминава тази на килимите. Дървеното обзавеждане оставя трайно впечатление у посетителите и когато обмислят бъдеща препродажба на имот, бъдещите купувачи ще оценят инвестицията. С твърда дървесина, налична в различни видове, класове, цветове и петна, намирането на вид, който е в съответствие с вашия стил и безпроблемно се слива с вашия декор, е гарантирано. Бюджетът също играе роля при определянето на избраната дървесина, от висококачествен изтъркан външен вид до по-бюджетно лакирано покритие.

Ниска поддръжка
За разлика от стълбите с мокет, които са склонни да улавят прах и изискват редовно почистване с прахосмукачка, твърдата дървесина изисква само леко, рутинно метене и периодично почистване. Случайните разливи се отстраняват лесно чрез незабавно избърсване на зоната с мека кърпа.

Насърчава здравословния живот
Стълбите от твърда дървесина допринасят за по-здравословна жизнена среда, като не улавят обичайните алергени като пърхот от домашни любимци, полени, прахови акари и мухъл. За разлика от покритите с килим повърхности, твърдата дървесина не съдържа алергени, предлагайки по-безопасно пространство, особено за домакинства с деца, възрастни хора или хора с алергии или астма.

Защо Дъбово Дюшеме от Артистико.

Дървото е завинаги. Ето защо избирате своя дъбов паркет от опитен специалист. Артистико е Българска фирма производител, специализирана в традиционен и художествен паркет, изработен от устойчив и неразрушим Европейски дъб.

Интересувате се от Многослойно Дъбово Дюшеме?

Моля попълнете вашите данни и ще се свържем с вас възможно най-скоро!

11 + 4 =

С какво друго можем да сме полезни?

Запознайте се с пълния ни диапазон от продукти и услуги за вашия дом в главния ни офис в с. Труд

Дъбов Дървен Материал за паркет
За Нашето Производство

Нашата история и мисия и вярвания

Интериорни Врати

И още много продукти от Артистико